na 1kg jagód:
300g cukru lub ksylitolu
10g pektyny jabłkowej
Sok z jednej cytryny
Cukier wymieszać z pektyną zasypać owoce wlać sok z cytryny
Ustawić TM 14 min /100stC/obroty 2 wsteczne
Przełożyłam do gorących słoików.
Etykiety
Babki
(3)
Bezowe
(1)
Biszkopt
(1)
Bułki
(4)
Chleb
(5)
ciasta
(1)
ciasta jaglane
(1)
ciasta z kremem
(2)
ciasta z owocami
(3)
ciasto drożdżowe na słono
(1)
ciasto marchewkowe
(1)
desery
(1)
Do chleba
(1)
kasza jaglana
(2)
Koktajle
(3)
koktajle warzywne
(1)
likiery
(2)
Makarony
(1)
Owoce morza
(1)
Owsianka
(1)
Pasztety
(3)
Piernikowo
(4)
pierogi
(1)
przekąski
(2)
przetwory
(1)
rolady i mięsa na varomie
(2)
Serniki
(1)
SOKI
(1)
spiżarnia
(10)
Surówki i sałatki
(1)
tarty i quiche
(1)
terriny i wędliny na varomie
(1)
torty
(1)
Varoma
(2)
wege
(3)
Zupy
(5)
Strony
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.